Open menu Open menu

Make good things bigger

Mitä se edes tarkoittaa? Anna kun selitämme.

Hyvillä brändeillä on parempi mahdollisuus muuttaa maailmaa kuin koskaan ennen. Me autamme merkityksellisiä brändejä kasvamaan.

Luovaa ongelmanratkaisua

Ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita avoimin mielin ja kanavariippumattomasti. Emme rajoita ratkaisujamme mainostoimistoille tuttuihin malleihin vaan käytössämme on myös palvelumuotoilun työkaluja – lopputuloksena voi näin syntyä vaikkapa kokonaan uusi tuote tai osallistamisen malli markkinoinnin ja brändityön ohella.

Työskentelemme tiivisti yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenämme on rakentaa jokaisesta työstä alusta loppuun saakka inspiroiva, idearikas ja yhteinen projekti.

Merkityksellisesti erilaista

Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä asiakkaidemme kanssa merkityksellisesti erilaisia brändejä – sellaisia, joilla on selkeä tarkoitus ihmisten elämässä ja jotka erottautuvat kilpailukentästä positiivisesti.

Brändisuunnittelu

Markkinointiviestintä

Palvelumuotoilu

Staart

Me kasvatamme brändien kaupallista ja sosiaalista pääomaa tarjoamalla brändisuunnittelua, markkinointiviestintää ja palvelumuotoilua. Luovilla ratkaisuilla teemme hyvistä jutuista vielä isompia ja parempia, sekä merkityksellisesti erilaisia.

Lopputuloksena synnytämme brändejä, markkinointistrategioita, visuaalisia identiteettejä, markkinointikampanjoita, verkkopalveluja, tuotepakkauksia, valokuvausta, mainoksia sekä parempia käyttäjäkokemuksia ja sisältöä digimaailmaan.

Kerro meille haasteista joita sinä kohtaat liiketoiminnassasi – rakennetaan niihin ratkaisu yhdessä. Päästäksemme alkuun, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Me olemme

Juuso

Kemi

Creative CEO

Sergeant of love

Staartia perustamassa ollut markkinointiaddikti, joka rakastaa kaikkea luovaa. Erinomainen esiintyjä, niin musiikin kuin Keynote-presentaatioidenkin kanssa.

twitter linkedin

Jussi

Pohjola

All-seeing COO

Machine x man

Staartin perustajajäsenistä se rationaalisempi ajattelija, jonka näyttö täyttyy avoimista välilehdistä. Todennäköisesti sinua nopeampi kuski.

linkedin

Maarit

Lumme

Project Director

The Lioness of Kansakoulukatu

Töissämme nähtävien projektinhallinnan taitojen lisäksi näyttää esimerkkiä myös hyväntekeväisyystyöllään. Rakastaa kuntoilua, matkustamista ja muiden auttamista.

linkedin

Anssi

Koskinen

Visualist AD

Sensei of lights and shadows

On nähnyt enemmän häitä kuin me muut yhteensä – useimmat niistä kameransa linssin läpi. Suhtautuu intohimolla niin liikkuvaan kuin paikallaan pysyväänkin kuvaan.

instagram linkedin

Jonne-Pekka

Stenroos

Senior Designer

Imperial beach walker

Taiteellinen suunnittelija joka visioi laaja-alaisesti mutta käytännönläheisesti. Ajattelee isosti, suunnittelee vielä isommin. Raskain kaikista on kuitenkin hänen musiikkimakunsa.

instagram linkedin

Juho

Saine

UI/UX AD

*insert more acronyms here*

Päivällä suunnittelija – illalla videopelaaja. Suhtautuu intohimolla kaikkeen joka liittyy verkkosovelluksiin tai erityisesti niiden käyttöliittymiin.

linkedin

Marika

Mykrä

Senior developer

Sensible dog lady

Hakukoneoptimointiin erikoistunut verkkosivukehittäjä, joka vaihtaa mielellään sanan tai parikin erinomaisesti kouluttamiensa koirien kuulumisista.

Jose

Piironen

Web developer

Josenator the Codenator

Lännen kovin WordPress-koodari, jonka operatiivinen johtajamme nimesi Josenaattoriksi.

Liity joukkoomme?

Soita Jussille tai lähetä sähköpostia: elaintarha@staart.fi