Open menu Open menu

Sijoitusomaisuuden ja verkkopalvelun kehittäminen vaatii pitkäjänteisyyttä

Perheomisteinen sijoitusyhtiö Ahlström Capital sijoittaa teollisuuteen ja kiinteistöihin. Verkko-osaamisen suhteen he kuitenkin sijoittavat Staartiin, sillä 2015 alkanut yhteistyö jatkui Ahlström Capitalin uusien nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen muodossa.

Sijoitusyhtiö sijoitti verkkosivustoon

Pohjana toimi kesällä 2021 toteutettu Ahlströmin verkoston brändiuudistus, jolle verkkopalvelujen uudistaminen oli luontevaa jatkoa. Päämääränä oli moderni verkkopalvelu, joka palvelee avainkohderyhmien tiedollisia ja toiminnallisia tarpeita niitä varten räätälöidyillä toiminnallisuuksilla. Verkkopalvelun uudistuksessa oli otettava huomioon pörssiyhtiötason viestinnälliset tarpeet ja integraatiot, sekä monenlaiset sivuilla vierailevat sidosryhmät.

Tärkeimpänä tavoitteena Ahlström Capitalilla niin yhtiön kuin sivustouudistuksenkin osalta on pitkäjänteinen sijoitusomaisuuden kehittäminen. Verkkosivu-uudistuksen kaksi pääpainopistettä olivat myös kiinteistösijoitusomaisuuden sekä metsäomaisuuden sisältöjen ja toiminnallisuuksien kehittäminen.

Vieraile sivustolla:

kuva-1
kuva-2
kuva-3
kuva-4

Uudistimme samaan aikaan myös majoitus-, elämys- ja ravintolapalveluita tarjoavan Ahlströmin ruukin verkkopalvelut. Käy katsomassa:

Projektissa mukana

Jussi

Pohjola

All-seeing COO

linkedin

Juho

Saine

UI/UX AD

linkedin

Jose

Piironen

Web developer

Marika

Mykrä

Senior developer

Seuraavaksi

Sulapac

Kauhukuvien sijaan kauniisti paketoitu mutta herättävä oivallus