Open menu Open menu

Uusi palvelu saa vain yhden mahdollisuuden – kaiken pitää toimia

PayUp on täysin uudenlainen maksuaikapalvelu, jonka kautta voit maksaa laskusi eräpäivään mennessä, vaikka juuri sillä hetkellä ei rahaa olisi – näin välttää kumuloituvia myöhästymismaksuja, perintätoimenpiteitä sekä turhaa stressiä edellä mainituista.

Uusi palvelu, joka on pilotointivaiheessa, on altis menettämään uskottavuutensa, jos mikä tahansa pienikin yksityiskohta menee vikaan tai ei toimi. Palvelua pitäisi olla kaiken lisäksi helppo käyttää, vaikka olisi kuinka peukalo keskellä kämmentä atk-asioissa.

Työhön tartuttiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja teknisen toteuttajan kanssa – yhdessä määritellen ja testaten käyttökokemuksia rautalankamallien avulla. Palvelun brändityön ohessa syntynyt visuaalinen ilme piti myös saada sopimaan saumattomasti sivustoille – samalla kun rahoitusalan tarkat viranomaisvaatimukset ja -määräykset piti huomioida mm. tunnistautumisessa. Huolellisen pohjatyön tuloksena syntyi applikaatio, jossa on intuitiivinen käyttöliittymä ja jolla on helppo suorittaa toistuvaistoimia nopeasti.

kuva-1
kuva-2
kuva-3
kuva-4

Vieraile sivustolla:

Projektissa mukana

Jussi

Pohjola

All-seeing COO

linkedin

Jonne-Pekka

Stenroos

Senior Designer

instagram linkedin

Henrik

Wetterstrand

Award-winning Copywriter

Seuraavaksi

Somac

Tehokas kampanja tehokkaalle tuotteelle