Open menu Open menu

Proikkarin vuosi

Kesällä 2021 LinkedIn:iä plärätessäni näin ilmoituksen avoimesta projektipäällikön tehtävästä Staart Oy:llä.

Ilmoituksen kautta oli mahdollista klikata Easy apply -painiketta eli hakea paikkaa ilman sen suurempaa hakemusta ja cv:n lähettelyä, joten miksipä ei!, ajattelin ja klikkasin painiketta sen kummemmin asiaa miettimättä.

Muutaman päivän kuluttua sain yhteydenoton Staartin luovalta johtajalta Juuso Kemiltä, jotta voidaan järjestää työhaastattelu. Siinä vaiheessa aloin miettimään, että mikähän firma tämä Staart on… Ensimmäinen visiitti verkkosaitille antoi lupaavan fiiliksen, tehdyt työt vaikuttivat luoville ja ideat hauskoille + asiakkaatkin olivat tunnettuja, joten ei muuta kuin haastatteluaikaa buukkaamaan.

”Lopulta sain viestin, että minut on valittu Staartin uudeksi projektipäälliköksi.”

Ja kuinkas siinä sitten kävikään, lopulta sain viestin, että minut on valittu Staartin uudeksi projektipäälliköksi. Siinä vaiheessa mietin, että mitäköhän tästä tulee, onhan pääkonttori Porissa… mutta päätin vastata kyllä tarjoukseen!

Syyskuussa aloitin työt ja pääsin mukaan seurailemaan projekteja ja kuinka niitä Staartilla vedetään. Itselläni oli siinä vaiheessa yli 10 vuotta projektinvetokokemusta eri toimistoista, joten ihan uutta touhua tämä ei ollut.

Pikkuhiljaa sain omia projekteja ja lisää asiakkuuksia hoidettavakseni. Projekteja on ollut laidasta laitaan niin verkkopalveluista brändikonsepteihin ja erilaisiin tuotantoihin, niin isojen kuin pienempienkin asiakkuuksien parissa. Projekteja saan vetää itsenäisesti ja Staartilla on vapaus suunnitella itse projektien kulku parhaaksi näkemällä tavalla. Se on ollut tässä työssä ihanaa, vapaus valita miten ja missä asiat hoitaa, sopii minulle parhaiten.  

Kohta on vuosi vierähtänyt ja aika on mennyt nopeasti. Olen viihtynyt Staartilla ja meillä keskimääräinen työuran pituuskin taitaa tällä hetkellä olla noin 10 vuotta, joten eiköhän se itselläkin jossain kohtaa tule täyteen! ❤️

Edellinen
Seuraava

Lisätietoa kirjoittajasta

Maarit

Lumme

Project Director

The Lioness of Kansakoulukatu

Töissämme nähtävien projektinhallinnan taitojen lisäksi näyttää esimerkkiä myös hyväntekeväisyystyöllään. Rakastaa kuntoilua, matkustamista ja muiden auttamista.

linkedin