Open menu Open menu

Puolitoista vuotta toimarina

Juuso tässä terve. Olen nyt ollut Staartin toimarina aika tarkkaan puolitoista vuotta tammikuusta 2021 alkaen. Ajattelin niputtaa yhteen tätä aikaa ja sitä, mihin suuntaan olemme sinä aikana menneet.

Vuosi 2020 oli tunnetusti pahin koronavuosi, josta pääsimme kuitenkin suhteellisen kuivin jaloin läpi. Vuodelle 2021 lähdettiin teemalla “perusasiat kuntoon” ja viime vuonna toimme mukaan uusia työkaluja ja toimintatapoja projektinhallintaan ja ennen kaikkea saimme mukaan projektipäälliköksi Maaritin, joka on meitä vienyt ison askeleen kohti parempaa proikkarointia. Viime vuonna Staart otti 20 % kasvuloikan ja teimme kelpo tuloksen. Vuoden kohokohtia olivat mm. yhteistyö Sulapacin kanssa, Fluiditin kokonaisvaltainen uudistus, SOL henkilöstöpalveluiden verkkopalvelu-uudistus ja toki yhteistyö Pizza Hutin matkassa jatkui läpi vuoden. Saimme tukun hienoja uusia asiakkaita ja oma porukka pusersi uskomattomalla tahdilla laadukasta luovaa ulos koko vuoden.

“Vuodelle 2021 lähdettiin teemalla perusasiat kuntoon”

— Juuso Kemi

Sitten tämän vuoden helmikuussa tärähti oikein kunnolla, kun pitkään suunniteltu Porisuhde-kampanja starttasi Porisuhdeneuvojan johdolla. Kampanjasta tuli valtava hitti ja koko Staartin yli kaksikymmenvuotisen historian tähän asti suurin onnistuminen. Yli neljä miljoonaa orgaanista katselukertaa, lähes kaikkien medioiden huomio, kymmenettuhannet tykkäykset ja jaot sekä ilmaiset mainosnäytöt mm. Maikkarilla räjäyttivät potin. Kamppiksen ansioista ovat jo ensimmäiset paluumuuttajat saapuneet kaupunkiin – ei huono!

Toki tänä vuonna on saatu aikaan paljon muutakin – mm. pitkäaikaisen asiakkaamme Ahlström Capitalin kanssa uudistimme verkkopalvelut, suunnittelimme Satakunnan hyvinvointialueelle visuaalisen ilmeen ja lanseerasimme hauskalla kamppiksella maksusovellus Payupin. Lisäksi saamme aloittaa useita hienoja projekteja syksyllä – niistä lisää tuonnenpana.

Tällä hetkellä olet muuten uudistuneen Staartin uudistetulla saitilla. Uudistimme oman ilmeemme eläväksi identiteetiksi ja saimme puristettua tämän hienon sivuston ulos – kiitos tästä Jussi, Jonne-Pekka, Juho, Anssi, Henttu, Jose, Marika, Maarit ja Samuli. Hieno tuli!

Ensimmäinen vuosipuolikas on ollut erilaisia uudistuksia täynnä kun Staartin Helsingin toimisto muutti Kampin Innovation Homen vireään yhteisöön – tervetuloa kylään Kansakoulukatu kolmoseen!

— JUUSO KEMI

Ps. Katso tästä miten viimeiset kaksikymmentä vuotta on mennyt mun ja toisen perustajajäsenen Jussi Pohjolan silmin. Huom! Sisältää tahatonta tilannekomiikkaa.

Kaksi vuosikymmentä Staartista

Juhlistaaksemme 20 vuotista historiaamme, teimme lyhyen hassuttelupätkän perustajistamme Juusosta ja Jussista.

Edellinen

Lisätietoa kirjoittajasta

Juuso

Kemi

Creative CEO

Sergeant of love

Staartia perustamassa ollut markkinointiaddikti, joka rakastaa kaikkea luovaa. Erinomainen esiintyjä, niin musiikin kuin Keynote-presentaatioidenkin kanssa.

twitter linkedin